Градски новини

Идеи за коледни подаръци и сувенири за цялото семейство


коледни подаръци и сувенири за цялото семейство

Коледните подаръци и сувенири могат да бъдат много забавен и уникален начин да отпразнувате това специално време от годината. От ръчно изработени орнаменти до торбички за подаръци, има толкова много неща, от които да избирате. В тази статия ще ви дадем няколко идеи, с които да зарадвате всеки член на семейството.

Ръчно изработени орнаменти

Ако търсите креативни, евтини коледни подаръци и сувенири, опитайте да направите орнаменти за вашето семейство и приятели. Можете да използвате рециклирани материали и занаятчийски консумативи, за да ги направите. Има няколко различни начина да ги боядисате, украсите и напълните с камъни, пясък или други пълнители.

rachno napraveni ornamenti

За по-мек вид добавете блясък. Можете също така да боядисате орнамента си с гланцово покритие, ако желаете. Лесно е да персонализирате вашите орнаменти с боя и хартиени ленти.

Можете да използвате въображението си, за да създадете забавен DIY изненадващ орнамент с топка. Тези орнаменти са идеални за скриване на малки дрънкулки в тях. Те могат да бъдат окачени на дървото или вързани на венец, покрит с панделка.

Ръчно изработени снежни кълба

Ръчно изработените снежни кълба са забавна и евтина идея за коледен подарък. Те са идеални за деца и възрастни и правят страхотни декорации за дървото и мантията. Те също така служат като отличен спомен за специално място или повод.

Ако се интересувате да направите свое собствено снежно кълбо, интернет е пълен със страхотни идеи. Можете да използвате общи зимни сцени или дори да направите LEGO снежен глобус.

Можете също така да персонализирате своя снежен глобус с любимо изображение или снимка. Поставянето на снимка на любим човек или празнична снимка е прекрасен начин да запомните специален момент.

Чорапи, пълни с продукти за глезене

koledni chorapi

Ако искате да поглезите дамата в живота си с луксозна вечер на релакс, тогава не трябва да търсите повече от чифт коледни чорапи. Най-добрата част е, че те създават невероятен уют и се вписват идеално с украсата, елхата, коледните венци и празничната трапеза. Можете дори да намерите чифт коледни чорапи в различни цветове. Качествените чорапи за украса ще станат център на внимание и за децата в семейството. Само купете книжка и им разкажете легендата, как Дядо Коледа пълни чорапките с вълшебни подаръци, лакомства и изненади.

За да допълните вашия подарък за Коледа и изненадата, може да поставите в самите чорапи различни козметични продукти, с които дамата да се поглези. Такива могат да бъдат маски и кремове за лице, гримове, лосион за тяло и още много. За изненада на децата може да ги напълните със сладки изкушения или домашни сладки от работилницата на джуджетата.

Понякога не оценяваме, колко интересни и забавни могат да бъдат тези коледни чорапи за цялото семейство, но ако ги използвате после няма да можете без тях.

Коледни звезди от картон

Коледната звезда е красиво коледно цвете, което може да се използва като етикет за подарък, украшение или украса. Ако искате да добавите малко празнично усещане към забавните подаръци за Коледа тази година, опитайте да направите коледна звезда от картон. Това е бързо и лесно занимание, коео можете да направите с децата си. Изрежете цветето от твърд картон. Можете да изберете да украсите вашето цвете с блясък и боя, за да добавите малко допълнителен блясък. Можете също да използвате златно фолио, за да създадете конфети.

Кошница с лакомства

koshnitsa s lakomstva

Ако не желаете да подарявате традиционни коледни сувенири и подаръци, може да поръчате или да създадете кошница с лакомства. Според вашите разбирания и предпочитанията на получателя, може да напълните кошницата с различни неща – цветя, шоколадови изкушения, мезета и алкохол, плодове, или пък да комбинирате всичко заедно. Накрая украсете кошницата с опаковъчна хартия или фолио и с панделки.

Ако търсите още оригинални идеи за Коледни подаръци и сувенири, може да ги разгледате и поръчате в сайта на S-gifts – https://www.s-gifts.bg/koledni-podaraci. Ще ги получите с бърза доставка и на достъпна цена!